Siirry pääsisältöön

Viimeisiä lomapäiviä vietellään

Vielä ehtii päivällä tekemään herkkuja, mutta kohta saa lounastaa valmissa noutopöydässä. Kaikenkaikkiaan hyvä loma, vaikkei mitään erikoista lomailulomailua tehty. Muutto on suoritettu, lähialueen leikkipuistot koluttu, syöty ulkona, uitu, oleskeltu, vierailtu asuntomessuilla ja järjestelty uusi koti asumista varten. Sää on suosinut, vaikka välillä on satanutkin ja mikä parasta rakennuslupa-asiatkin on taas nytkähtäneet eteenpäin. Mukavaa tiistaipäivää kaikille!


Lapuan patruunatehdas

Kommentit

Suosittelen tekstejä

Lisää kuvia

Aurinkoinen päivä innosti kuvaamaan kotia lisää. Tulppaanit ovat nuokahtaneet hauskasti ja tuijottelevat maljakosta ympäriinsä.

Tänään oli myös mitä mainioin suksien ulkoilutuskeli, pieni pakkanen ja hieno auringonpaiste. 


Asuntomessujen lastenhuoneet Vol.3

Vielä pari postausta asuntomessujen lastenhuoneista. Kivoja yksityiskohtia oli paljon, joten samasta huoneesta voi olla useampi kuva.  Marimekon tekstiilejä, mustavalkoista sisustusta, valopalloja, Lego ukkeleita sisustuksessa ja Muuto Pikkumyy valaisin.Hauska teline kirjoille ja ihanan värisävyt kokonaisuudessaan. Pandakuosiset petivaatteet ja verhot.


Ihania värejä, ideoita ja jääkiekkomaali sängynpäätynä. Kahdessa alimmassa kuvassa paljon sellaista, mitä olen harkinnut tulevaan lastenhuoneeseen. Ikean Stuva säilytysjärestelmää säilytykseen, istuimeksi ja piirustupöydäksi, ihana kokonaisuus. Kettutapetti oli myös harkinnassa jossain vaiheessa, mutta jäi hintansa takia haaveeksi. Ferm living autolamppu on varastossa jo odottamassa uutta huonetta.

Joulun tunnelmaa