Siirry pääsisältöön

Asuntomessujen saunat

Iso joukko saunakuvia. Ensimmäisissä kolmessa kuvassa esittäytyy minun mielestäni paras sauna, tämä on samaa tyyliä, mitä meille on tulossa, harmaalla seinällä, vaalealla selkeän mallisella lauteella, uskoisin, että valkovahatulla haapalauteella. Tykkään! Yritin selvittää kyseisen kohteen väritietoja, mutta valitettavasti saunan seinän sävy jäi mysteeriksi.

Kolmessa viimeisessä kuvassa on valmistaja, jonka lauteet meille on tulossa, eli Lumi Saunan lauteet. Kuvasin tarkemmin tuota kaksikerroksista porrasta, koska haluan sellaisen myös meille.

Kommentit

Suosittelen tekstejä

Helmeilee

Vanhat tuikku kastehelmet ovat saaneet seurakseen kaksi uutta purkkia. Kaunista ja käytännöllistä säilytystä, purkeissa on tiiviste, mikä pitää syksyn kosteuden poissa. Vielä olisi hankintalistalla suuri sileä purkki, minne saisin itsetehdyt näkkileivät säilöön.Ripaus mustaa

Musta väri, mille olin lähes "allerginen" muutama vuosi sitten, on löytänyt jalansijan meidän kodissa. Mustaa sopivina ripauksina siellä täällä, tuo kummasti särmää sisustukseen.

Alla sisustuskuvia, missä häivähdys mustaa.


Iltahämy

Olohuoneen sisustus on asettunut uomiinsa, eikä huonekaluja ole siirrelty samaan tahtiin, kuin aiemmin. Iltasella on sytytettävä tunnelmavalot oleskelua varten ja yötkin ovat kunnolla pimeitä, syksy taitaa olla tulossa. Kohta pääsee lämmittämään takkaa ja oikeastaan aika mukavaa, vaikka talvi onkin edessä. 

Muutama suunnitelma on vielä olohuoneen varalle. Verhojen kaveriksi haluaisin valoverhot tuomaan pehmeyttä, vaikka nykyiset verhot ovat tuplaleveät, ne jäävät turhan vaisuiksi. Jonkinlainen ikkunavalaisin pitäisi myös löytää ja ikkunan alle voi jossain vaiheessa tulla itsetehty kukkalauta/penkki, mutta silläkään ei ole kiirettä.

Leppoisaa viikonloppua kaikille.