Siirry pääsisältöön

Asuntomessujen saunat

Iso joukko saunakuvia. Ensimmäisissä kolmessa kuvassa esittäytyy minun mielestäni paras sauna, tämä on samaa tyyliä, mitä meille on tulossa, harmaalla seinällä, vaalealla selkeän mallisella lauteella, uskoisin, että valkovahatulla haapalauteella. Tykkään! Yritin selvittää kyseisen kohteen väritietoja, mutta valitettavasti saunan seinän sävy jäi mysteeriksi.

Kolmessa viimeisessä kuvassa on valmistaja, jonka lauteet meille on tulossa, eli Lumi Saunan lauteet. Kuvasin tarkemmin tuota kaksikerroksista porrasta, koska haluan sellaisen myös meille.

Kommentit

Suosittelen tekstejä

Lisää kuvia

Aurinkoinen päivä innosti kuvaamaan kotia lisää. Tulppaanit ovat nuokahtaneet hauskasti ja tuijottelevat maljakosta ympäriinsä.

Tänään oli myös mitä mainioin suksien ulkoilutuskeli, pieni pakkanen ja hieno auringonpaiste. 


Asuntomessujen lastenhuoneet Vol.3

Vielä pari postausta asuntomessujen lastenhuoneista. Kivoja yksityiskohtia oli paljon, joten samasta huoneesta voi olla useampi kuva.  Marimekon tekstiilejä, mustavalkoista sisustusta, valopalloja, Lego ukkeleita sisustuksessa ja Muuto Pikkumyy valaisin.Hauska teline kirjoille ja ihanan värisävyt kokonaisuudessaan. Pandakuosiset petivaatteet ja verhot.


Ihania värejä, ideoita ja jääkiekkomaali sängynpäätynä. Kahdessa alimmassa kuvassa paljon sellaista, mitä olen harkinnut tulevaan lastenhuoneeseen. Ikean Stuva säilytysjärestelmää säilytykseen, istuimeksi ja piirustupöydäksi, ihana kokonaisuus. Kettutapetti oli myös harkinnassa jossain vaiheessa, mutta jäi hintansa takia haaveeksi. Ferm living autolamppu on varastossa jo odottamassa uutta huonetta.

Joulun tunnelmaa