Siirry pääsisältöön

Vuokrakotimme eteinen

Meidän vuokrakotimme on moderni kivitalo,valoisa, korkeakiiltoinen, mustavalkoinen, rosterinen, mutta pienenä poikkeuksena punainen etuovi

Kyseinen koti oli ihan uskomaton löytö, enkä olisi uskaltanut edes toivoa, että silloisilla vuokramarkkinoilla saisimme väliaikaiskodin, joka on näin mahtava. Halusimme ehdottomasti jäädä paikkakunnalle päiväkotijärjestelyiden takia, ettei juniorin tarvitse vaihtaa päiväkotia samalla, kun muutamme väliaikaiseen kotiin.

Tässäpäs tämä, meidän väliaikainen eteinen, olkaa hyvät!


Kommentit

  1. On kaunis ovi ja väri erikoinen,mutta kiva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus olen haaveillut punaisesta ovesta, mutta uuteen kotiimme valittiin kuitenkin perinteinen valkoinen.

      Poista

Lähetä kommentti

Mukavaa, kun jätät viestin.

Suosittelen tekstejä

Lisää kuvia

Aurinkoinen päivä innosti kuvaamaan kotia lisää. Tulppaanit ovat nuokahtaneet hauskasti ja tuijottelevat maljakosta ympäriinsä.

Tänään oli myös mitä mainioin suksien ulkoilutuskeli, pieni pakkanen ja hieno auringonpaiste. 


Asuntomessujen lastenhuoneet Vol.3

Vielä pari postausta asuntomessujen lastenhuoneista. Kivoja yksityiskohtia oli paljon, joten samasta huoneesta voi olla useampi kuva.  Marimekon tekstiilejä, mustavalkoista sisustusta, valopalloja, Lego ukkeleita sisustuksessa ja Muuto Pikkumyy valaisin.Hauska teline kirjoille ja ihanan värisävyt kokonaisuudessaan. Pandakuosiset petivaatteet ja verhot.


Ihania värejä, ideoita ja jääkiekkomaali sängynpäätynä. Kahdessa alimmassa kuvassa paljon sellaista, mitä olen harkinnut tulevaan lastenhuoneeseen. Ikean Stuva säilytysjärestelmää säilytykseen, istuimeksi ja piirustupöydäksi, ihana kokonaisuus. Kettutapetti oli myös harkinnassa jossain vaiheessa, mutta jäi hintansa takia haaveeksi. Ferm living autolamppu on varastossa jo odottamassa uutta huonetta.

Joulun tunnelmaa