Siirry pääsisältöön

Vuokrakotimme eteinen

Meidän vuokrakotimme on moderni kivitalo,valoisa, korkeakiiltoinen, mustavalkoinen, rosterinen, mutta pienenä poikkeuksena punainen etuovi

Kyseinen koti oli ihan uskomaton löytö, enkä olisi uskaltanut edes toivoa, että silloisilla vuokramarkkinoilla saisimme väliaikaiskodin, joka on näin mahtava. Halusimme ehdottomasti jäädä paikkakunnalle päiväkotijärjestelyiden takia, ettei juniorin tarvitse vaihtaa päiväkotia samalla, kun muutamme väliaikaiseen kotiin.

Tässäpäs tämä, meidän väliaikainen eteinen, olkaa hyvät!


Kommentit

  1. On kaunis ovi ja väri erikoinen,mutta kiva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus olen haaveillut punaisesta ovesta, mutta uuteen kotiimme valittiin kuitenkin perinteinen valkoinen.

      Poista

Lähetä kommentti

Mukavaa, kun jätät viestin.

Suosittelen tekstejä

Helmeilee

Vanhat tuikku kastehelmet ovat saaneet seurakseen kaksi uutta purkkia. Kaunista ja käytännöllistä säilytystä, purkeissa on tiiviste, mikä pitää syksyn kosteuden poissa. Vielä olisi hankintalistalla suuri sileä purkki, minne saisin itsetehdyt näkkileivät säilöön.Ripaus mustaa

Musta väri, mille olin lähes "allerginen" muutama vuosi sitten, on löytänyt jalansijan meidän kodissa. Mustaa sopivina ripauksina siellä täällä, tuo kummasti särmää sisustukseen.

Alla sisustuskuvia, missä häivähdys mustaa.


Iltahämy

Olohuoneen sisustus on asettunut uomiinsa, eikä huonekaluja ole siirrelty samaan tahtiin, kuin aiemmin. Iltasella on sytytettävä tunnelmavalot oleskelua varten ja yötkin ovat kunnolla pimeitä, syksy taitaa olla tulossa. Kohta pääsee lämmittämään takkaa ja oikeastaan aika mukavaa, vaikka talvi onkin edessä. 

Muutama suunnitelma on vielä olohuoneen varalle. Verhojen kaveriksi haluaisin valoverhot tuomaan pehmeyttä, vaikka nykyiset verhot ovat tuplaleveät, ne jäävät turhan vaisuiksi. Jonkinlainen ikkunavalaisin pitäisi myös löytää ja ikkunan alle voi jossain vaiheessa tulla itsetehty kukkalauta/penkki, mutta silläkään ei ole kiirettä.

Leppoisaa viikonloppua kaikille.