Siirry pääsisältöön

Vuokrakotimme eteinen

Meidän vuokrakotimme on moderni kivitalo,valoisa, korkeakiiltoinen, mustavalkoinen, rosterinen, mutta pienenä poikkeuksena punainen etuovi

Kyseinen koti oli ihan uskomaton löytö, enkä olisi uskaltanut edes toivoa, että silloisilla vuokramarkkinoilla saisimme väliaikaiskodin, joka on näin mahtava. Halusimme ehdottomasti jäädä paikkakunnalle päiväkotijärjestelyiden takia, ettei juniorin tarvitse vaihtaa päiväkotia samalla, kun muutamme väliaikaiseen kotiin.

Tässäpäs tämä, meidän väliaikainen eteinen, olkaa hyvät!


Kommentit

  1. On kaunis ovi ja väri erikoinen,mutta kiva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus olen haaveillut punaisesta ovesta, mutta uuteen kotiimme valittiin kuitenkin perinteinen valkoinen.

      Poista

Lähetä kommentti

Mukavaa, kun jätät viestin.

Suosittelen tekstejä

Huonekalut valssaa

Vuokralla asuessamme katselin ruokailutilaan vitriinejä, sekä niiden hintoja, mutta lopullista päätöstä asiasta ei kuitenkaan tullut. Muuttopäivänä ruokailutilaan kannettiin entinen tv-taso ja varustettiin istumapaikaksi, mutta tiesin jo silloin että se ei ole pitkäikäinen ratkaisu.

Alunperin työhuoneeseen asettunut kaappi siirrettiin keittiöön ja lastenhuoneen korkea kaappi työhuoneeseen, jolloin keittiön tv-taso siirtyi luonnollisesti lastenhuoneeseen. Kaapin siirto aiheutti neljän ison huonekalun muuton eri tilaan, mutta kyllä kannatti, huonekalut istuvat nykyisillä paikoillaan kuin kanat orrellaan.Keittiö

Sadekelejä on piisannut ja pimeimmillä ilmoilla olen päässyt testaamaan kotimme valaistusta kunnolla. Olen sitä mieltä, että valoa on riittävästi ja tiloissa saa tarpeen mukaan vaihdettua työskentelyvalosta hämärämpään valaistukseen.

Alla olevissa keittiökuvissa kaappien päällä ja välitilassa olevat led-nauhat ovat käytössä. Led-nauhojen valoteho ei ole huima, koska kyseessä on 12V laitteet, mutta valoa on juuri sopivasti taustavalaistukseen, niin että keittiössä pystyy toimimaan. Mikäli pimeällä tarvitaan tehokasta valaistusta, otan ikkunavalot käyttöön ja myös katossa olevilla led-paneleilla, saa todella hyvän ja kirkkaan yleisvalon.

Keittiön kalusteisiin olen ollut tyytyväinen ja muuta en olettanutkaan, koska ovat samat, kuin edellisessä talossamme. Ainoastaan yksi murhe.. musta komposiittiallas tuottaa päänvaivaa todella kalkkisen veden takia, kalkkitahroja ei yksinkertaisesti saa pidettyä pois altaan pinnasta.Löytö

Tällainen pari nojatuoleja löytyi netistä kirpputorilta, aika kivan näköiset, vaativat vain hiukan kunnostusta. Nojatuolien alla on ainoa ostos minkä ehdin Tukholman reissulla tehdä, Linie Designin matto, mikä oli myynnissä puoleen hintaan.