Siirry pääsisältöön

Ulkomaali

Maalasimme viikonloppuna ulkoseinään värimallia, kyseessä on laadukas Virtasen neljän öljyn maali ja Tikkurilan värisävyllä 568X. Halusimme, että harmaa ulkoväri on mahdollisimman lämpimänsävyinen harmaa, eikä näytä yhtään siniseltä. Mielestäni valinta osui nappiin ja maali näyttää seinässä hyvältä.

Virtasen maali soveltuu myös talvella maalattavaksi, joten aiomme maalata kaikki räystäspuitteet ja nurkkalaudat, ennen kuin vesikourut ja rännit asennetaan. Myös kaikki valaisinten asennuspaikat maalataan, että myöhemmin suoritettava talon ulkomaalaus on helpompi urakka.

Kommentit

 1. Tuohan on kätevää maalia,jos voi talvellakin maalata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, samaa mieltä olen, kätevää maalia! Meillä on ennestään kokemusta kyseisellä maalilla maalaamisesta mutta kesällä. Maali oli talvella yhtä mukavaa käsitellä, kuin kesällä ja levittyi puupinnalle kevyesti, nyt seurataan mielenkiinnolla miten maali kuivuu talvikelillä.

   Maaliin voi käydä tutustumassa osoitteessa http://www.virtasenmaalitehdas.fi/tuote/virtasen-4-oljyn-laatumaali josta voi tilata myös värinäytteen kyseisestä maalista.

   Poista
 2. Kokeilimme viikonloppuna noin seitsemän päivää sitten maalattua seinää ja hienosti oli maali kuivunut.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Mukavaa, kun jätät viestin.

Suosittelen tekstejä

Lisää kuvia

Aurinkoinen päivä innosti kuvaamaan kotia lisää. Tulppaanit ovat nuokahtaneet hauskasti ja tuijottelevat maljakosta ympäriinsä.

Tänään oli myös mitä mainioin suksien ulkoilutuskeli, pieni pakkanen ja hieno auringonpaiste. 


Asuntomessujen lastenhuoneet Vol.3

Vielä pari postausta asuntomessujen lastenhuoneista. Kivoja yksityiskohtia oli paljon, joten samasta huoneesta voi olla useampi kuva.  Marimekon tekstiilejä, mustavalkoista sisustusta, valopalloja, Lego ukkeleita sisustuksessa ja Muuto Pikkumyy valaisin.Hauska teline kirjoille ja ihanan värisävyt kokonaisuudessaan. Pandakuosiset petivaatteet ja verhot.


Ihania värejä, ideoita ja jääkiekkomaali sängynpäätynä. Kahdessa alimmassa kuvassa paljon sellaista, mitä olen harkinnut tulevaan lastenhuoneeseen. Ikean Stuva säilytysjärestelmää säilytykseen, istuimeksi ja piirustupöydäksi, ihana kokonaisuus. Kettutapetti oli myös harkinnassa jossain vaiheessa, mutta jäi hintansa takia haaveeksi. Ferm living autolamppu on varastossa jo odottamassa uutta huonetta.

Joulun tunnelmaa