Siirry pääsisältöön

Raksaviikko 25

Raksaviikolla 25 on laitettu lattioiden kosteuseristeet ja aloitettu lattialaatan asennus. Myös kodinkoneet on saapuneet raksalle, joten kaikki on valmista asennusporukkaa varten.

Ensimmäistä kertaa näen lattialaatan, seinälaatan ja katon sävyt yhdessä isompana pintana ja hyvältä näyttää. Saatiin myöskin tietää, että kohta voidaan alkaa valmistelemaan muuttoa, ihan mahtavaa! 
Kodinhoitohuoneen havainnekuva. Keittiömaailma

Kodinhoitohuoneen havainnekuva. Keittiömaailma

Kommentit

Suosittelen tekstejä

Sneak peek vaatehuoneeseen

Pikainen kurkistus vaatehuoneen reunalle, kuvakulma oli hiukan hankala, mutta halusin välttämättä otta kuvan pesuhuoneesta käsin. Tästä saa hyvän mielikuvan vaatehuoneen sijoittumisesta, kun kuvaaja seisoo pesuhuoneessa.

Lupaan, että lisää juttua ja kuvia vaatehuoneesta on tulossa pian.


Ripaus mustaa

Musta väri, mille olin lähes "allerginen" muutama vuosi sitten, on löytänyt jalansijan meidän kodissa. Mustaa sopivina ripauksina siellä täällä, tuo kummasti särmää sisustukseen.

Alla sisustuskuvia, missä häivähdys mustaa.


Iltahämy

Olohuoneen sisustus on asettunut uomiinsa, eikä huonekaluja ole siirrelty samaan tahtiin, kuin aiemmin. Iltasella on sytytettävä tunnelmavalot oleskelua varten ja yötkin ovat kunnolla pimeitä, syksy taitaa olla tulossa. Kohta pääsee lämmittämään takkaa ja oikeastaan aika mukavaa, vaikka talvi onkin edessä. 

Muutama suunnitelma on vielä olohuoneen varalle. Verhojen kaveriksi haluaisin valoverhot tuomaan pehmeyttä, vaikka nykyiset verhot ovat tuplaleveät, ne jäävät turhan vaisuiksi. Jonkinlainen ikkunavalaisin pitäisi myös löytää ja ikkunan alle voi jossain vaiheessa tulla itsetehty kukkalauta/penkki, mutta silläkään ei ole kiirettä.

Leppoisaa viikonloppua kaikille.