Siirry pääsisältöön

Lastenhuoneen seinälle

Vihdoinkin, noin kahden vuoden odottelun jälkeen autolamppu pääsi seinälle, kyllä nyt kelpaa lukea iltasatua. Laitoin seinälle myös pari vanhaa kirjaintaulua, jotka olen löytänyt kirpputorilta. Vaikkei tauluissa ole kehyksiä, niin puiset magneettilistat pitävät pahvin ryhdikkään näköisenä ja tuovat lisäilmettä.

Sängynpeiton olen tehnyt jossain vaiheessa itse ja se kaipaisi hiukan muokkausta ja lisäpalan, koska sänkyä on pidennetty. Myös etumaiset pilvityynyt ja oikeanpuoleinen tilkkutyyny ovat minun valmistamia.Kommentit

Suosittelen tekstejä

Lisää kuvia

Aurinkoinen päivä innosti kuvaamaan kotia lisää. Tulppaanit ovat nuokahtaneet hauskasti ja tuijottelevat maljakosta ympäriinsä.

Tänään oli myös mitä mainioin suksien ulkoilutuskeli, pieni pakkanen ja hieno auringonpaiste. 


Asuntomessujen lastenhuoneet Vol.3

Vielä pari postausta asuntomessujen lastenhuoneista. Kivoja yksityiskohtia oli paljon, joten samasta huoneesta voi olla useampi kuva.  Marimekon tekstiilejä, mustavalkoista sisustusta, valopalloja, Lego ukkeleita sisustuksessa ja Muuto Pikkumyy valaisin.Hauska teline kirjoille ja ihanan värisävyt kokonaisuudessaan. Pandakuosiset petivaatteet ja verhot.


Ihania värejä, ideoita ja jääkiekkomaali sängynpäätynä. Kahdessa alimmassa kuvassa paljon sellaista, mitä olen harkinnut tulevaan lastenhuoneeseen. Ikean Stuva säilytysjärestelmää säilytykseen, istuimeksi ja piirustupöydäksi, ihana kokonaisuus. Kettutapetti oli myös harkinnassa jossain vaiheessa, mutta jäi hintansa takia haaveeksi. Ferm living autolamppu on varastossa jo odottamassa uutta huonetta.

Joulun tunnelmaa