Siirry pääsisältöön

Makuuhuoneen syksy

Makuuhuoneen syksyyn on lisätty hiukan sinapinkeltaista, mitä löytyy uutuutena myös olohuoneesta. Lipaston vetimiä olen sekoitellut keskenään ja kaivanut eripari vetimiä laatikon kätköistä, mielestäni lopputulos näyttää ihan hauskalta.

Kuutaulua olen katsellut jo pidempään, jopa ennen muuttoa yritin etsiä sopivaa yksilöä seinälle ja päätin, että tilaan julisteen, kunhan olemme muttaneet. Näin ei kuitenkaan käynyt, lopulta Ikean reissulla huomasin tauluosastolla metallipintaisen kuutaulun, joka sopi tarkoitukseen hyvin.

Mukavaa viikonloppua!Kommentit

Suosittelen tekstejä

Piristävä kirppislöytö

Olohuoneen keltainen valaisin sai seurakseen tismalleen saman värisen maljakon, joka löytyi paikalliselta kirpputorilta. Keltainen valaisin on löytö aiempien vuosien Luleån kirppisreissulta. Lupaamani jatkopostaus edelliseltä Luleån kirppisreissulta on tulossa seuraavana.


Lundian maalaaminen

Lundian maalaaminen mattamustaksi onnistui helposti seuraavilla tarvikkeilla.

Hiontahuopa LiimarättiHengityssuojainSuojalasit Spraymaali
Pesin hyllyt laimealla pesuaineliuoksella ja annoin niiden kuivua hyvin. Pesun jälkeen hyllyn kaikki osat (puu ja metalli) hiottiin hiontahuovalla ja pyyhittiin puhtaaksi liimarätillä, tämän jälkeen pinta on maalausvalmis. Liimarättiä käsitellessä ja maalatessa kannattaa pitää hanskat kädessä.

Spraymaalilla on tapana levitä, joten suosittelen valitsemaan maalauspaikan huolella.  Maalaminen onnistui myös ulkona, kun ei ollut tuulinen päivä. Suurin osa tarvikkeista on hankittu automaalikaupasta, jossa neuvoivat, että maalilla saa parhaan mattapintaisen tuloksen, kun maalauksen tekee hyvin ohuina pölymäisinä kerroksina.

Testaaminen omalla vastuulla, mutta minä olen lopputulokseen tyytyväinen :)
Terassilla

Pari lisäkuvaa terassilta. Kyllä on ollut mahtavan lämmin kesä, niin lämmin, että aurinkopurjeet ovat todella olleet tarpeen. Muuten eteläseinällä sijaitsevalla terassilla ei olisi pystynyt oleskelemaan.