Siirry pääsisältöön

Seinäjoen asuntomessut 2016

Katselin ja kuvasin messukoteja eri kantilta, kuin normaalisti. Aiemmin asuntomessuilla aika on mennyt ihastellellessa ja ehkä vähän kauhistellessakin sisustuksia. Nyt huomioni oli enemmän tilojen käytettävyydessä, valaistuksessa, materiaaleissa ja kaikessa mitä oman kodin kohdalla pääsee miettimään.

Alla pienesti esimakua huomenna alkavasta kuvatulvasta. Kuvia on jo nyt jonossa yli 150kpl, enkä ole kaikkia vielä ehtinyt tarkistamaan. Olkaapas hyvä, asuntomessut 2016 kuvamuistiinpanot astelevat ruudulle minun silmin nähtynä.

Kommentit

Suosittelen tekstejä

Piristävä kirppislöytö

Olohuoneen keltainen valaisin sai seurakseen tismalleen saman värisen maljakon, joka löytyi paikalliselta kirpputorilta. Keltainen valaisin on löytö aiempien vuosien Luleån kirppisreissulta. Lupaamani jatkopostaus edelliseltä Luleån kirppisreissulta on tulossa seuraavana.


Lundian maalaaminen

Lundian maalaaminen mattamustaksi onnistui helposti seuraavilla tarvikkeilla.

Hiontahuopa LiimarättiHengityssuojainSuojalasit Spraymaali
Pesin hyllyt laimealla pesuaineliuoksella ja annoin niiden kuivua hyvin. Pesun jälkeen hyllyn kaikki osat (puu ja metalli) hiottiin hiontahuovalla ja pyyhittiin puhtaaksi liimarätillä, tämän jälkeen pinta on maalausvalmis. Liimarättiä käsitellessä ja maalatessa kannattaa pitää hanskat kädessä.

Spraymaalilla on tapana levitä, joten suosittelen valitsemaan maalauspaikan huolella.  Maalaminen onnistui myös ulkona, kun ei ollut tuulinen päivä. Suurin osa tarvikkeista on hankittu automaalikaupasta, jossa neuvoivat, että maalilla saa parhaan mattapintaisen tuloksen, kun maalauksen tekee hyvin ohuina pölymäisinä kerroksina.

Testaaminen omalla vastuulla, mutta minä olen lopputulokseen tyytyväinen :)
Terassilla

Pari lisäkuvaa terassilta. Kyllä on ollut mahtavan lämmin kesä, niin lämmin, että aurinkopurjeet ovat todella olleet tarpeen. Muuten eteläseinällä sijaitsevalla terassilla ei olisi pystynyt oleskelemaan.