Siirry pääsisältöön

Seinäjoen asuntomessut 2016

Katselin ja kuvasin messukoteja eri kantilta, kuin normaalisti. Aiemmin asuntomessuilla aika on mennyt ihastellellessa ja ehkä vähän kauhistellessakin sisustuksia. Nyt huomioni oli enemmän tilojen käytettävyydessä, valaistuksessa, materiaaleissa ja kaikessa mitä oman kodin kohdalla pääsee miettimään.

Alla pienesti esimakua huomenna alkavasta kuvatulvasta. Kuvia on jo nyt jonossa yli 150kpl, enkä ole kaikkia vielä ehtinyt tarkistamaan. Olkaapas hyvä, asuntomessut 2016 kuvamuistiinpanot astelevat ruudulle minun silmin nähtynä.

Kommentit

Suosittelen tekstejä

Makuuhuoneen valoa

Päiväsaikaan huoneissa on riittävästi valoa, että kuvat saa luonnonvalossa, ihana että mennään kesää kohti.
Nukkekodin remontti

Lunbyn uudehko, mutta kärsinyt nukkekoti koki kokonaisvaltaisen remontin, kun päivitin kaikki seinäpinnat moderniksi ja helposti puhdistettavaksi. Tapetin jämäpalat pääsivät käyttöön ulkokatossa, sekä huoneiden takaseinässä. Kaikki muut seinät ja lattia on pinnoitettu itseliimautuvalla muovilla (D-C-Fix).

Yllättävän näppärästi tällaisen projektin sai tehtyä ja kaikki osatkin irtosivat nätisti, vaikka osa ikkunanpielistä taistelikin vastaan. Harmittaa, kun en muistanut ottaa kuvaa ennen remonttia, mutta talossa oli alkuperäiset paperiset pinnat ja värit hyvin hempeitä. Vaaleanpunainen ja vihreä ei olisi sopinut uusien asukkaiden tyyliin, joten jotain särmää sisustukseen oli saatava.

Seinillä olevista kuvista voi jo arvata, että kuka talossa tulee asustelemaan.. ei ihan normaali nukkekodin asukas. Mutta tämä ei olekaan nukkekoti, vaan autojen koti. Nyt pitäisi vain löytää kalusteet, mitkä sopivat jollakin tavalla autojen käyttöön. Haastetta kerrakseen.

Mukavaa sunnuntai-iltaa!


Ruokailutila

Ruokailutilassa ei mitään suuria muutoksia. Uusi asukki kököttä kirjahyllyn vieressä ja yrittää kostuttaa talvisen kuivaa sisäilmaa siedettävämmäksi.