Siirry pääsisältöön

Kodinhoitohuone

Kodinhoitohuoneen yhteydessä on arkieteinen, jota tullaan käyttämään meidän vaatehuoneena. Makuuhuoneissa ei ole vaatekomeroita, joten kaikki vaatteet säilytetään kodinhoitohuoneen yhteydessä. Kalusteovet ja taso on jälleen sama, kuin keittössä ja kaappien päällä on koristelistat, joiden taakse tulee epäsuora valaistus led-nauhojen avulla.

Kuvassa katsojan taakse jää lintutapettiseinä ja tapetista on kuva alimmaisena. Samaisessa kuvassa myös kodinhoitohuoneesen, ja pesuhuoneeseen valittu laatta, joka on muuten todella samanvärinen, kuin havainnekuviin on laitettu. Suunnitelija on näköjään ottanut tiedot tarkkaan ylös, koska kyseinen laatta oli minulla mukana, kun vierailin Keittiömaailmassa ensimmäisen kerran.

Kuva Keittömaailma
Kuva Keitömaailma

Kommentit

Suosittelen tekstejä

Helmeilee

Vanhat tuikku kastehelmet ovat saaneet seurakseen kaksi uutta purkkia. Kaunista ja käytännöllistä säilytystä, purkeissa on tiiviste, mikä pitää syksyn kosteuden poissa. Vielä olisi hankintalistalla suuri sileä purkki, minne saisin itsetehdyt näkkileivät säilöön.Ripaus mustaa

Musta väri, mille olin lähes "allerginen" muutama vuosi sitten, on löytänyt jalansijan meidän kodissa. Mustaa sopivina ripauksina siellä täällä, tuo kummasti särmää sisustukseen.

Alla sisustuskuvia, missä häivähdys mustaa.


Iltahämy

Olohuoneen sisustus on asettunut uomiinsa, eikä huonekaluja ole siirrelty samaan tahtiin, kuin aiemmin. Iltasella on sytytettävä tunnelmavalot oleskelua varten ja yötkin ovat kunnolla pimeitä, syksy taitaa olla tulossa. Kohta pääsee lämmittämään takkaa ja oikeastaan aika mukavaa, vaikka talvi onkin edessä. 

Muutama suunnitelma on vielä olohuoneen varalle. Verhojen kaveriksi haluaisin valoverhot tuomaan pehmeyttä, vaikka nykyiset verhot ovat tuplaleveät, ne jäävät turhan vaisuiksi. Jonkinlainen ikkunavalaisin pitäisi myös löytää ja ikkunan alle voi jossain vaiheessa tulla itsetehty kukkalauta/penkki, mutta silläkään ei ole kiirettä.

Leppoisaa viikonloppua kaikille.