Siirry pääsisältöön

Kodinhoitohuone

Kodinhoitohuoneen yhteydessä on arkieteinen, jota tullaan käyttämään meidän vaatehuoneena. Makuuhuoneissa ei ole vaatekomeroita, joten kaikki vaatteet säilytetään kodinhoitohuoneen yhteydessä. Kalusteovet ja taso on jälleen sama, kuin keittössä ja kaappien päällä on koristelistat, joiden taakse tulee epäsuora valaistus led-nauhojen avulla.

Kuvassa katsojan taakse jää lintutapettiseinä ja tapetista on kuva alimmaisena. Samaisessa kuvassa myös kodinhoitohuoneesen, ja pesuhuoneeseen valittu laatta, joka on muuten todella samanvärinen, kuin havainnekuviin on laitettu. Suunnitelija on näköjään ottanut tiedot tarkkaan ylös, koska kyseinen laatta oli minulla mukana, kun vierailin Keittiömaailmassa ensimmäisen kerran.

Kuva Keittömaailma
Kuva Keitömaailma

Kommentit

Suosittelen tekstejä

Keittiön uudet tuolit

Keittiön tuolit päivitettiin vihdoin kevyempiin, helposti liikuteltaviin ja mukavan mallisiin tuoleihin. Haaveilin pidemmän aikaa pinnatuoleista ja kaikista muista tuoli-ihanuuksista mitkä ovat nyt pinnalla, mutta päädyinkin ihan päinvaistaiseen. Nämä mahtavat, puiset, hiukan kuluneet tuolit olivat myynnissä netissä ja hurjaan viiden euron kappale hintaan. Tuoleja oli yhteensä 8kpl, joten tarpeen vaatiessa pöydän ääreen saa enemmän paikkoja.

Tuolit olivat valmiiksi hiukan kuluneet ja mustan alta pilkottava puu näkyi todella selvästi. Päädyin hiomaan kaikki tuolien nurkat läpi, jolloin tuolien ilme muuttui hiukan rustiikkiseksi. Tuolit sopivat tupakeittiöön hienosti ja tuovat samalla tasapainoa olohuoneen mustalle kirjahyllylle. Kirjahylly oli tähän saakka tilan ainoa musta huonekalu, joten se vaati jotakin seurakseen. Taidan kuitenkin nyt todeta, että musta väri riittää, ei enenpää.Eucalyptus kranssi

Erikoinen heräteostos kukkakaupasta, pari eucalyptuksen oksaa, jotka vääntyivät kauniisti kranssille. Katkoin oksat ja valmistin paksusta metallilangasta pohjan. Kieputin oksat metallisen pohjan päälle ohuella metallilangalla ja lopputuloksena on raikkaan tuoksuinen vehreä kranssi.

En muistanut ottaa kranssista kuvaa heti tuoreeltaan, mutta ensimmäisessä kuvassa jo hiukan kuivahtanut versio, joka mielestäni näyttää vieläkin hyvältä.
Sneak peek vaatehuoneeseen

Pikainen kurkistus vaatehuoneen reunalle, kuvakulma oli hiukan hankala, mutta halusin välttämättä otta kuvan pesuhuoneesta käsin. Tästä saa hyvän mielikuvan vaatehuoneen sijoittumisesta, kun kuvaaja seisoo pesuhuoneessa.

Lupaan, että lisää juttua ja kuvia vaatehuoneesta on tulossa pian.