Siirry pääsisältöön

Kodinhoitohuone

Kodinhoitohuoneen yhteydessä on arkieteinen, jota tullaan käyttämään meidän vaatehuoneena. Makuuhuoneissa ei ole vaatekomeroita, joten kaikki vaatteet säilytetään kodinhoitohuoneen yhteydessä. Kalusteovet ja taso on jälleen sama, kuin keittössä ja kaappien päällä on koristelistat, joiden taakse tulee epäsuora valaistus led-nauhojen avulla.

Kuvassa katsojan taakse jää lintutapettiseinä ja tapetista on kuva alimmaisena. Samaisessa kuvassa myös kodinhoitohuoneesen, ja pesuhuoneeseen valittu laatta, joka on muuten todella samanvärinen, kuin havainnekuviin on laitettu. Suunnitelija on näköjään ottanut tiedot tarkkaan ylös, koska kyseinen laatta oli minulla mukana, kun vierailin Keittiömaailmassa ensimmäisen kerran.

Kuva Keittömaailma
Kuva Keitömaailma

Kommentit

Suosittelen tekstejä

Lisää kuvia

Aurinkoinen päivä innosti kuvaamaan kotia lisää. Tulppaanit ovat nuokahtaneet hauskasti ja tuijottelevat maljakosta ympäriinsä.

Tänään oli myös mitä mainioin suksien ulkoilutuskeli, pieni pakkanen ja hieno auringonpaiste. 


Asuntomessujen lastenhuoneet Vol.3

Vielä pari postausta asuntomessujen lastenhuoneista. Kivoja yksityiskohtia oli paljon, joten samasta huoneesta voi olla useampi kuva.  Marimekon tekstiilejä, mustavalkoista sisustusta, valopalloja, Lego ukkeleita sisustuksessa ja Muuto Pikkumyy valaisin.Hauska teline kirjoille ja ihanan värisävyt kokonaisuudessaan. Pandakuosiset petivaatteet ja verhot.


Ihania värejä, ideoita ja jääkiekkomaali sängynpäätynä. Kahdessa alimmassa kuvassa paljon sellaista, mitä olen harkinnut tulevaan lastenhuoneeseen. Ikean Stuva säilytysjärestelmää säilytykseen, istuimeksi ja piirustupöydäksi, ihana kokonaisuus. Kettutapetti oli myös harkinnassa jossain vaiheessa, mutta jäi hintansa takia haaveeksi. Ferm living autolamppu on varastossa jo odottamassa uutta huonetta.

Joulun tunnelmaa