Siirry pääsisältöön

Joulua

Joulu valloittaa kotia, mutta nähtäväksi jää laitetaanko joulukuusta tänävuonna ollenkaan. Ehkä sellainen minikuusi maljakkoon?
Kommentit

  1. Aivan mahtavalta näyttää teidän talo jo! Selailin postauksiasi taaksepäin ja rakastuin tuohon teidän ruokapöytään 😍 tuollaisen kun löytäisi itsekin uuden kodin pirttiin ja vielä mahdollisimman pitkän että mahtuisi koko perhe sekä vieraat pöydän ääreen.

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia :) Talo näyttää jo niin valmiilta ulkoa, että tekisi mieli kohta muuttaa. Tykätään myös ruokapöydästämme niin paljon, että uutta keittiötä suunniteltaessa varmistettiin, että sama pöytä mahtuu tulevaankin kotiin. Pöytä on hankittu Oulusta http://www.secondhandimport.fi liikkeestä.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Mukavaa, kun jätät viestin.

Suosittelen tekstejä

Lisää kuvia

Aurinkoinen päivä innosti kuvaamaan kotia lisää. Tulppaanit ovat nuokahtaneet hauskasti ja tuijottelevat maljakosta ympäriinsä.

Tänään oli myös mitä mainioin suksien ulkoilutuskeli, pieni pakkanen ja hieno auringonpaiste. 


Asuntomessujen lastenhuoneet Vol.3

Vielä pari postausta asuntomessujen lastenhuoneista. Kivoja yksityiskohtia oli paljon, joten samasta huoneesta voi olla useampi kuva.  Marimekon tekstiilejä, mustavalkoista sisustusta, valopalloja, Lego ukkeleita sisustuksessa ja Muuto Pikkumyy valaisin.Hauska teline kirjoille ja ihanan värisävyt kokonaisuudessaan. Pandakuosiset petivaatteet ja verhot.


Ihania värejä, ideoita ja jääkiekkomaali sängynpäätynä. Kahdessa alimmassa kuvassa paljon sellaista, mitä olen harkinnut tulevaan lastenhuoneeseen. Ikean Stuva säilytysjärestelmää säilytykseen, istuimeksi ja piirustupöydäksi, ihana kokonaisuus. Kettutapetti oli myös harkinnassa jossain vaiheessa, mutta jäi hintansa takia haaveeksi. Ferm living autolamppu on varastossa jo odottamassa uutta huonetta.

Joulun tunnelmaa