Siirry pääsisältöön

Joulua

Joulu valloittaa kotia, mutta nähtäväksi jää laitetaanko joulukuusta tänävuonna ollenkaan. Ehkä sellainen minikuusi maljakkoon?
Kommentit

  1. Aivan mahtavalta näyttää teidän talo jo! Selailin postauksiasi taaksepäin ja rakastuin tuohon teidän ruokapöytään 😍 tuollaisen kun löytäisi itsekin uuden kodin pirttiin ja vielä mahdollisimman pitkän että mahtuisi koko perhe sekä vieraat pöydän ääreen.

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia :) Talo näyttää jo niin valmiilta ulkoa, että tekisi mieli kohta muuttaa. Tykätään myös ruokapöydästämme niin paljon, että uutta keittiötä suunniteltaessa varmistettiin, että sama pöytä mahtuu tulevaankin kotiin. Pöytä on hankittu Oulusta http://www.secondhandimport.fi liikkeestä.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Mukavaa, kun jätät viestin.

Suosittelen tekstejä

Helmeilee

Vanhat tuikku kastehelmet ovat saaneet seurakseen kaksi uutta purkkia. Kaunista ja käytännöllistä säilytystä, purkeissa on tiiviste, mikä pitää syksyn kosteuden poissa. Vielä olisi hankintalistalla suuri sileä purkki, minne saisin itsetehdyt näkkileivät säilöön.Ripaus mustaa

Musta väri, mille olin lähes "allerginen" muutama vuosi sitten, on löytänyt jalansijan meidän kodissa. Mustaa sopivina ripauksina siellä täällä, tuo kummasti särmää sisustukseen.

Alla sisustuskuvia, missä häivähdys mustaa.


Iltahämy

Olohuoneen sisustus on asettunut uomiinsa, eikä huonekaluja ole siirrelty samaan tahtiin, kuin aiemmin. Iltasella on sytytettävä tunnelmavalot oleskelua varten ja yötkin ovat kunnolla pimeitä, syksy taitaa olla tulossa. Kohta pääsee lämmittämään takkaa ja oikeastaan aika mukavaa, vaikka talvi onkin edessä. 

Muutama suunnitelma on vielä olohuoneen varalle. Verhojen kaveriksi haluaisin valoverhot tuomaan pehmeyttä, vaikka nykyiset verhot ovat tuplaleveät, ne jäävät turhan vaisuiksi. Jonkinlainen ikkunavalaisin pitäisi myös löytää ja ikkunan alle voi jossain vaiheessa tulla itsetehty kukkalauta/penkki, mutta silläkään ei ole kiirettä.

Leppoisaa viikonloppua kaikille.