Siirry pääsisältöön

Joulua

Joulu valloittaa kotia, mutta nähtäväksi jää laitetaanko joulukuusta tänävuonna ollenkaan. Ehkä sellainen minikuusi maljakkoon?
Kommentit

  1. Aivan mahtavalta näyttää teidän talo jo! Selailin postauksiasi taaksepäin ja rakastuin tuohon teidän ruokapöytään 😍 tuollaisen kun löytäisi itsekin uuden kodin pirttiin ja vielä mahdollisimman pitkän että mahtuisi koko perhe sekä vieraat pöydän ääreen.

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia :) Talo näyttää jo niin valmiilta ulkoa, että tekisi mieli kohta muuttaa. Tykätään myös ruokapöydästämme niin paljon, että uutta keittiötä suunniteltaessa varmistettiin, että sama pöytä mahtuu tulevaankin kotiin. Pöytä on hankittu Oulusta http://www.secondhandimport.fi liikkeestä.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Mukavaa, kun jätät viestin.

Suosittelen tekstejä

Keittiön uudet tuolit

Keittiön tuolit päivitettiin vihdoin kevyempiin, helposti liikuteltaviin ja mukavan mallisiin tuoleihin. Haaveilin pidemmän aikaa pinnatuoleista ja kaikista muista tuoli-ihanuuksista mitkä ovat nyt pinnalla, mutta päädyinkin ihan päinvaistaiseen. Nämä mahtavat, puiset, hiukan kuluneet tuolit olivat myynnissä netissä ja hurjaan viiden euron kappale hintaan. Tuoleja oli yhteensä 8kpl, joten tarpeen vaatiessa pöydän ääreen saa enemmän paikkoja.

Tuolit olivat valmiiksi hiukan kuluneet ja mustan alta pilkottava puu näkyi todella selvästi. Päädyin hiomaan kaikki tuolien nurkat läpi, jolloin tuolien ilme muuttui hiukan rustiikkiseksi. Tuolit sopivat tupakeittiöön hienosti ja tuovat samalla tasapainoa olohuoneen mustalle kirjahyllylle. Kirjahylly oli tähän saakka tilan ainoa musta huonekalu, joten se vaati jotakin seurakseen. Taidan kuitenkin nyt todeta, että musta väri riittää, ei enenpää.Eucalyptus kranssi

Erikoinen heräteostos kukkakaupasta, pari eucalyptuksen oksaa, jotka vääntyivät kauniisti kranssille. Katkoin oksat ja valmistin paksusta metallilangasta pohjan. Kieputin oksat metallisen pohjan päälle ohuella metallilangalla ja lopputuloksena on raikkaan tuoksuinen vehreä kranssi.

En muistanut ottaa kranssista kuvaa heti tuoreeltaan, mutta ensimmäisessä kuvassa jo hiukan kuivahtanut versio, joka mielestäni näyttää vieläkin hyvältä.
Sneak peek vaatehuoneeseen

Pikainen kurkistus vaatehuoneen reunalle, kuvakulma oli hiukan hankala, mutta halusin välttämättä otta kuvan pesuhuoneesta käsin. Tästä saa hyvän mielikuvan vaatehuoneen sijoittumisesta, kun kuvaaja seisoo pesuhuoneessa.

Lupaan, että lisää juttua ja kuvia vaatehuoneesta on tulossa pian.