Siirry pääsisältöön

Raksaviikko 13

Viimeviikko oli raksaviikko 13 ja sisätyöt ovat ottaneet aimoharppauksen. Seinien runkopuut ovat paikoillaan, eli pohjan pystyy hahmottamaan jo todella hyvin. Sähkövetoja, sekä LVI putkia pilkistää jokaiselta nurkalta, mahtavaa!

Ensimmäinen kuva on otettu ulko-ovelta, josta näkymä on suoraan olohuoneeseen. Nyt kun näen ensimmäisen kerran seinien paikat talossa sisällä, olen tyytyväinen huoneiden mittasuhteisiin. Tietysti se, että seinistä näkee vielä läpi, hämää hiukan. Toisessa kuvassa työhuone, kolmannessa kuvassa WC, jonka takana vaatehuone. Tiilet majailevat meidän makuuhuoneessa, eli kuva viimeisenä.

Tiilet ovat tulossa pesuhuoneen seiniin, koska halusimme kostean tilan seinät poltetusta tiilestä.

Kommentit

Suosittelen tekstejä

Keittiö

Sadekelejä on piisannut ja pimeimmillä ilmoilla olen päässyt testaamaan kotimme valaistusta kunnolla. Olen sitä mieltä, että valoa on riittävästi ja tiloissa saa tarpeen mukaan vaihdettua työskentelyvalosta hämärämpään valaistukseen.

Alla olevissa keittiökuvissa kaappien päällä ja välitilassa olevat led-nauhat ovat käytössä. Led-nauhojen valoteho ei ole huima, koska kyseessä on 12V laitteet, mutta valoa on juuri sopivasti taustavalaistukseen, niin että keittiössä pystyy toimimaan. Mikäli pimeällä tarvitaan tehokasta valaistusta, otan ikkunavalot käyttöön ja myös katossa olevilla led-paneleilla, saa todella hyvän ja kirkkaan yleisvalon.

Keittiön kalusteisiin olen ollut tyytyväinen ja muuta en olettanutkaan, koska ovat samat, kuin edellisessä talossamme. Ainoastaan yksi murhe.. musta komposiittiallas tuottaa päänvaivaa todella kalkkisen veden takia, kalkkitahroja ei yksinkertaisesti saa pidettyä pois altaan pinnasta.Huonekalut valssaa

Vuokralla asuessamme katselin ruokailutilaan vitriinejä, sekä niiden hintoja, mutta lopullista päätöstä asiasta ei kuitenkaan tullut. Muuttopäivänä ruokailutilaan kannettiin entinen tv-taso ja varustettiin istumapaikaksi, mutta tiesin jo silloin että se ei ole pitkäikäinen ratkaisu.

Alunperin työhuoneeseen asettunut kaappi siirrettiin keittiöön ja lastenhuoneen korkea kaappi työhuoneeseen, jolloin keittiön tv-taso siirtyi luonnollisesti lastenhuoneeseen. Kaapin siirto aiheutti neljän ison huonekalun muuton eri tilaan, mutta kyllä kannatti, huonekalut istuvat nykyisillä paikoillaan kuin kanat orrellaan.Löytö

Tällainen pari nojatuoleja löytyi netistä kirpputorilta, aika kivan näköiset, vaativat vain hiukan kunnostusta. Nojatuolien alla on ainoa ostos minkä ehdin Tukholman reissulla tehdä, Linie Designin matto, mikä oli myynnissä puoleen hintaan.