Siirry pääsisältöön

Raksaviikko 13

Viimeviikko oli raksaviikko 13 ja sisätyöt ovat ottaneet aimoharppauksen. Seinien runkopuut ovat paikoillaan, eli pohjan pystyy hahmottamaan jo todella hyvin. Sähkövetoja, sekä LVI putkia pilkistää jokaiselta nurkalta, mahtavaa!

Ensimmäinen kuva on otettu ulko-ovelta, josta näkymä on suoraan olohuoneeseen. Nyt kun näen ensimmäisen kerran seinien paikat talossa sisällä, olen tyytyväinen huoneiden mittasuhteisiin. Tietysti se, että seinistä näkee vielä läpi, hämää hiukan. Toisessa kuvassa työhuone, kolmannessa kuvassa WC, jonka takana vaatehuone. Tiilet majailevat meidän makuuhuoneessa, eli kuva viimeisenä.

Tiilet ovat tulossa pesuhuoneen seiniin, koska halusimme kostean tilan seinät poltetusta tiilestä.

Kommentit

Suosittelen tekstejä

Helmeilee

Vanhat tuikku kastehelmet ovat saaneet seurakseen kaksi uutta purkkia. Kaunista ja käytännöllistä säilytystä, purkeissa on tiiviste, mikä pitää syksyn kosteuden poissa. Vielä olisi hankintalistalla suuri sileä purkki, minne saisin itsetehdyt näkkileivät säilöön.Ripaus mustaa

Musta väri, mille olin lähes "allerginen" muutama vuosi sitten, on löytänyt jalansijan meidän kodissa. Mustaa sopivina ripauksina siellä täällä, tuo kummasti särmää sisustukseen.

Alla sisustuskuvia, missä häivähdys mustaa.


Iltahämy

Olohuoneen sisustus on asettunut uomiinsa, eikä huonekaluja ole siirrelty samaan tahtiin, kuin aiemmin. Iltasella on sytytettävä tunnelmavalot oleskelua varten ja yötkin ovat kunnolla pimeitä, syksy taitaa olla tulossa. Kohta pääsee lämmittämään takkaa ja oikeastaan aika mukavaa, vaikka talvi onkin edessä. 

Muutama suunnitelma on vielä olohuoneen varalle. Verhojen kaveriksi haluaisin valoverhot tuomaan pehmeyttä, vaikka nykyiset verhot ovat tuplaleveät, ne jäävät turhan vaisuiksi. Jonkinlainen ikkunavalaisin pitäisi myös löytää ja ikkunan alle voi jossain vaiheessa tulla itsetehty kukkalauta/penkki, mutta silläkään ei ole kiirettä.

Leppoisaa viikonloppua kaikille.