Siirry pääsisältöön

Raksaviikko 13

Viimeviikko oli raksaviikko 13 ja sisätyöt ovat ottaneet aimoharppauksen. Seinien runkopuut ovat paikoillaan, eli pohjan pystyy hahmottamaan jo todella hyvin. Sähkövetoja, sekä LVI putkia pilkistää jokaiselta nurkalta, mahtavaa!

Ensimmäinen kuva on otettu ulko-ovelta, josta näkymä on suoraan olohuoneeseen. Nyt kun näen ensimmäisen kerran seinien paikat talossa sisällä, olen tyytyväinen huoneiden mittasuhteisiin. Tietysti se, että seinistä näkee vielä läpi, hämää hiukan. Toisessa kuvassa työhuone, kolmannessa kuvassa WC, jonka takana vaatehuone. Tiilet majailevat meidän makuuhuoneessa, eli kuva viimeisenä.

Tiilet ovat tulossa pesuhuoneen seiniin, koska halusimme kostean tilan seinät poltetusta tiilestä.

Kommentit

Suosittelen tekstejä

Makuuhuoneen valoa

Päiväsaikaan huoneissa on riittävästi valoa, että kuvat saa luonnonvalossa, ihana että mennään kesää kohti.
Nukkekodin remontti

Lunbyn uudehko, mutta kärsinyt nukkekoti koki kokonaisvaltaisen remontin, kun päivitin kaikki seinäpinnat moderniksi ja helposti puhdistettavaksi. Tapetin jämäpalat pääsivät käyttöön ulkokatossa, sekä huoneiden takaseinässä. Kaikki muut seinät ja lattia on pinnoitettu itseliimautuvalla muovilla (D-C-Fix).

Yllättävän näppärästi tällaisen projektin sai tehtyä ja kaikki osatkin irtosivat nätisti, vaikka osa ikkunanpielistä taistelikin vastaan. Harmittaa, kun en muistanut ottaa kuvaa ennen remonttia, mutta talossa oli alkuperäiset paperiset pinnat ja värit hyvin hempeitä. Vaaleanpunainen ja vihreä ei olisi sopinut uusien asukkaiden tyyliin, joten jotain särmää sisustukseen oli saatava.

Seinillä olevista kuvista voi jo arvata, että kuka talossa tulee asustelemaan.. ei ihan normaali nukkekodin asukas. Mutta tämä ei olekaan nukkekoti, vaan autojen koti. Nyt pitäisi vain löytää kalusteet, mitkä sopivat jollakin tavalla autojen käyttöön. Haastetta kerrakseen.

Mukavaa sunnuntai-iltaa!


Ruokailutila

Ruokailutilassa ei mitään suuria muutoksia. Uusi asukki kököttä kirjahyllyn vieressä ja yrittää kostuttaa talvisen kuivaa sisäilmaa siedettävämmäksi.