Siirry pääsisältöön

Raksaviikko 13

Viimeviikko oli raksaviikko 13 ja sisätyöt ovat ottaneet aimoharppauksen. Seinien runkopuut ovat paikoillaan, eli pohjan pystyy hahmottamaan jo todella hyvin. Sähkövetoja, sekä LVI putkia pilkistää jokaiselta nurkalta, mahtavaa!

Ensimmäinen kuva on otettu ulko-ovelta, josta näkymä on suoraan olohuoneeseen. Nyt kun näen ensimmäisen kerran seinien paikat talossa sisällä, olen tyytyväinen huoneiden mittasuhteisiin. Tietysti se, että seinistä näkee vielä läpi, hämää hiukan. Toisessa kuvassa työhuone, kolmannessa kuvassa WC, jonka takana vaatehuone. Tiilet majailevat meidän makuuhuoneessa, eli kuva viimeisenä.

Tiilet ovat tulossa pesuhuoneen seiniin, koska halusimme kostean tilan seinät poltetusta tiilestä.

Kommentit

Suosittelen tekstejä

Eucalyptus kranssi

Erikoinen heräteostos kukkakaupasta, pari eucalyptuksen oksaa, jotka vääntyivät kauniisti kranssille. Katkoin oksat ja valmistin paksusta metallilangasta pohjan. Kieputin oksat metallisen pohjan päälle ohuella metallilangalla ja lopputuloksena on raikkaan tuoksuinen vehreä kranssi.

En muistanut ottaa kranssista kuvaa heti tuoreeltaan, mutta ensimmäisessä kuvassa jo hiukan kuivahtanut versio, joka mielestäni näyttää vieläkin hyvältä.
Keittiön uudet tuolit

Keittiön tuolit päivitettiin vihdoin kevyempiin, helposti liikuteltaviin ja mukavan mallisiin tuoleihin. Haaveilin pidemmän aikaa pinnatuoleista ja kaikista muista tuoli-ihanuuksista mitkä ovat nyt pinnalla, mutta päädyinkin ihan päinvaistaiseen. Nämä mahtavat, puiset, hiukan kuluneet tuolit olivat myynnissä netissä ja hurjaan viiden euron kappale hintaan. Tuoleja oli yhteensä 8kpl, joten tarpeen vaatiessa pöydän ääreen saa enemmän paikkoja.

Tuolit olivat valmiiksi hiukan kuluneet ja mustan alta pilkottava puu näkyi todella selvästi. Päädyin hiomaan kaikki tuolien nurkat läpi, jolloin tuolien ilme muuttui hiukan rustiikkiseksi. Tuolit sopivat tupakeittiöön hienosti ja tuovat samalla tasapainoa olohuoneen mustalle kirjahyllylle. Kirjahylly oli tähän saakka tilan ainoa musta huonekalu, joten se vaati jotakin seurakseen. Taidan kuitenkin nyt todeta, että musta väri riittää, ei enenpää.Sneak peek vaatehuoneeseen

Pikainen kurkistus vaatehuoneen reunalle, kuvakulma oli hiukan hankala, mutta halusin välttämättä otta kuvan pesuhuoneesta käsin. Tästä saa hyvän mielikuvan vaatehuoneen sijoittumisesta, kun kuvaaja seisoo pesuhuoneessa.

Lupaan, että lisää juttua ja kuvia vaatehuoneesta on tulossa pian.