Siirry pääsisältöön

Joulutähtiä valotähtiä, paljon tähtiä

Taisi lähteä lapasesta, myönnän sen jopa itselleni. Tilasin pahvilaatikollisen joulutähtiä ensijouluksi, etten vain jää ilman ja varmasti löytyy valotähti lähes jokaisesta ikkunasta.

Lähinnä, kun olivat niin halpoja, niin sainpahan jokaiseen ikkunaan sellaisen tähden kuin halusin.
Muutenkin vanhat valotähtemme ovat jo elämää nähneitä ja liian lyhyellä johdolla uuteen kotiimme.

Onko kukaan muu ostanut ensijouluksi jotain varastoon?


Kommentit

Suosittelen tekstejä

Lisää kuvia

Aurinkoinen päivä innosti kuvaamaan kotia lisää. Tulppaanit ovat nuokahtaneet hauskasti ja tuijottelevat maljakosta ympäriinsä.

Tänään oli myös mitä mainioin suksien ulkoilutuskeli, pieni pakkanen ja hieno auringonpaiste. 


Asuntomessujen lastenhuoneet Vol.3

Vielä pari postausta asuntomessujen lastenhuoneista. Kivoja yksityiskohtia oli paljon, joten samasta huoneesta voi olla useampi kuva.  Marimekon tekstiilejä, mustavalkoista sisustusta, valopalloja, Lego ukkeleita sisustuksessa ja Muuto Pikkumyy valaisin.Hauska teline kirjoille ja ihanan värisävyt kokonaisuudessaan. Pandakuosiset petivaatteet ja verhot.


Ihania värejä, ideoita ja jääkiekkomaali sängynpäätynä. Kahdessa alimmassa kuvassa paljon sellaista, mitä olen harkinnut tulevaan lastenhuoneeseen. Ikean Stuva säilytysjärestelmää säilytykseen, istuimeksi ja piirustupöydäksi, ihana kokonaisuus. Kettutapetti oli myös harkinnassa jossain vaiheessa, mutta jäi hintansa takia haaveeksi. Ferm living autolamppu on varastossa jo odottamassa uutta huonetta.

Joulun tunnelmaa