Siirry pääsisältöön

Kesä mielessä

Kasvimaalle odottaa pääsyä seuraavanlainen lista, ja laitanpa muistiin itselleni, että osta sokeriherneitä, ne pääsivät unohtumaan! Heti kun maa sulaa, täytyy pihalle tehdä kovalla tohinalla rytimaa, jossa pottujen lisäksi kasvatetaan muutakin mukavaa syötävää.

Villirucola
Kiinansipuli
Ruohosipuli
Ahomansikka
Tilli
Roomansalaatti
Palsternakka
Bataviasalaatti
Retiisi
Porkkana
Nauris
Juuripersilja
Lehtikorianteri x2

Kuvat ovat edellisen kodin kasvimaalta, uuteen kotiin tulee maahan möyhitty pelto ja pari pientä istutuslaatikkoa.Kommentit

Suosittelen tekstejä

Lisää kuvia

Aurinkoinen päivä innosti kuvaamaan kotia lisää. Tulppaanit ovat nuokahtaneet hauskasti ja tuijottelevat maljakosta ympäriinsä.

Tänään oli myös mitä mainioin suksien ulkoilutuskeli, pieni pakkanen ja hieno auringonpaiste. 


Asuntomessujen lastenhuoneet Vol.3

Vielä pari postausta asuntomessujen lastenhuoneista. Kivoja yksityiskohtia oli paljon, joten samasta huoneesta voi olla useampi kuva.  Marimekon tekstiilejä, mustavalkoista sisustusta, valopalloja, Lego ukkeleita sisustuksessa ja Muuto Pikkumyy valaisin.Hauska teline kirjoille ja ihanan värisävyt kokonaisuudessaan. Pandakuosiset petivaatteet ja verhot.


Ihania värejä, ideoita ja jääkiekkomaali sängynpäätynä. Kahdessa alimmassa kuvassa paljon sellaista, mitä olen harkinnut tulevaan lastenhuoneeseen. Ikean Stuva säilytysjärestelmää säilytykseen, istuimeksi ja piirustupöydäksi, ihana kokonaisuus. Kettutapetti oli myös harkinnassa jossain vaiheessa, mutta jäi hintansa takia haaveeksi. Ferm living autolamppu on varastossa jo odottamassa uutta huonetta.

Joulun tunnelmaa