Siirry pääsisältöön

Kesä mielessä

Kasvimaalle odottaa pääsyä seuraavanlainen lista, ja laitanpa muistiin itselleni, että osta sokeriherneitä, ne pääsivät unohtumaan! Heti kun maa sulaa, täytyy pihalle tehdä kovalla tohinalla rytimaa, jossa pottujen lisäksi kasvatetaan muutakin mukavaa syötävää.

Villirucola
Kiinansipuli
Ruohosipuli
Ahomansikka
Tilli
Roomansalaatti
Palsternakka
Bataviasalaatti
Retiisi
Porkkana
Nauris
Juuripersilja
Lehtikorianteri x2

Kuvat ovat edellisen kodin kasvimaalta, uuteen kotiin tulee maahan möyhitty pelto ja pari pientä istutuslaatikkoa.Kommentit

Suosittelen tekstejä

Helmeilee

Vanhat tuikku kastehelmet ovat saaneet seurakseen kaksi uutta purkkia. Kaunista ja käytännöllistä säilytystä, purkeissa on tiiviste, mikä pitää syksyn kosteuden poissa. Vielä olisi hankintalistalla suuri sileä purkki, minne saisin itsetehdyt näkkileivät säilöön.Ripaus mustaa

Musta väri, mille olin lähes "allerginen" muutama vuosi sitten, on löytänyt jalansijan meidän kodissa. Mustaa sopivina ripauksina siellä täällä, tuo kummasti särmää sisustukseen.

Alla sisustuskuvia, missä häivähdys mustaa.


Iltahämy

Olohuoneen sisustus on asettunut uomiinsa, eikä huonekaluja ole siirrelty samaan tahtiin, kuin aiemmin. Iltasella on sytytettävä tunnelmavalot oleskelua varten ja yötkin ovat kunnolla pimeitä, syksy taitaa olla tulossa. Kohta pääsee lämmittämään takkaa ja oikeastaan aika mukavaa, vaikka talvi onkin edessä. 

Muutama suunnitelma on vielä olohuoneen varalle. Verhojen kaveriksi haluaisin valoverhot tuomaan pehmeyttä, vaikka nykyiset verhot ovat tuplaleveät, ne jäävät turhan vaisuiksi. Jonkinlainen ikkunavalaisin pitäisi myös löytää ja ikkunan alle voi jossain vaiheessa tulla itsetehty kukkalauta/penkki, mutta silläkään ei ole kiirettä.

Leppoisaa viikonloppua kaikille.