Siirry pääsisältöön

Raksaviikko 19, lisää kuvia

Eilen meillä oli ohjelmassa talon imurointi, ja pihalla olevien tavaroiden järjestelyä ja siirtelyä.

Tänään kävin kaikessa rauhassa napsimassa muutaman kuvan valoisaan aikaan ja mallasin jopa sohvan paikkaa, siitä on luvassa kuvia ensiviikolla. Talon valoisuus on häkellyttävää, isot ikkunat tekevät tehtävänsä ja päivänvalon aikaan täällä tuskin tulee tarvitsemaan lisävalaistusta.Kommentit

 1. Oi, tämä vaihe on vielä varsin tuoreessa muistissa! Kaunis koti teille tulossa, kovasti tsemppiä loppumetreille! :)
  - Jenni/Talosanomat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni, en malta odottaa, että mekin pääsemme muuttamaan :)

   Poista

Lähetä kommentti

Mukavaa, kun jätät viestin.

Suosittelen tekstejä

Helmeilee

Vanhat tuikku kastehelmet ovat saaneet seurakseen kaksi uutta purkkia. Kaunista ja käytännöllistä säilytystä, purkeissa on tiiviste, mikä pitää syksyn kosteuden poissa. Vielä olisi hankintalistalla suuri sileä purkki, minne saisin itsetehdyt näkkileivät säilöön.Ripaus mustaa

Musta väri, mille olin lähes "allerginen" muutama vuosi sitten, on löytänyt jalansijan meidän kodissa. Mustaa sopivina ripauksina siellä täällä, tuo kummasti särmää sisustukseen.

Alla sisustuskuvia, missä häivähdys mustaa.


Iltahämy

Olohuoneen sisustus on asettunut uomiinsa, eikä huonekaluja ole siirrelty samaan tahtiin, kuin aiemmin. Iltasella on sytytettävä tunnelmavalot oleskelua varten ja yötkin ovat kunnolla pimeitä, syksy taitaa olla tulossa. Kohta pääsee lämmittämään takkaa ja oikeastaan aika mukavaa, vaikka talvi onkin edessä. 

Muutama suunnitelma on vielä olohuoneen varalle. Verhojen kaveriksi haluaisin valoverhot tuomaan pehmeyttä, vaikka nykyiset verhot ovat tuplaleveät, ne jäävät turhan vaisuiksi. Jonkinlainen ikkunavalaisin pitäisi myös löytää ja ikkunan alle voi jossain vaiheessa tulla itsetehty kukkalauta/penkki, mutta silläkään ei ole kiirettä.

Leppoisaa viikonloppua kaikille.