Siirry pääsisältöön

Raksaviikko 19, lisää kuvia

Eilen meillä oli ohjelmassa talon imurointi, ja pihalla olevien tavaroiden järjestelyä ja siirtelyä.

Tänään kävin kaikessa rauhassa napsimassa muutaman kuvan valoisaan aikaan ja mallasin jopa sohvan paikkaa, siitä on luvassa kuvia ensiviikolla. Talon valoisuus on häkellyttävää, isot ikkunat tekevät tehtävänsä ja päivänvalon aikaan täällä tuskin tulee tarvitsemaan lisävalaistusta.Kommentit

 1. Oi, tämä vaihe on vielä varsin tuoreessa muistissa! Kaunis koti teille tulossa, kovasti tsemppiä loppumetreille! :)
  - Jenni/Talosanomat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni, en malta odottaa, että mekin pääsemme muuttamaan :)

   Poista

Lähetä kommentti

Mukavaa, kun jätät viestin.

Suosittelen tekstejä

Lisää kuvia

Aurinkoinen päivä innosti kuvaamaan kotia lisää. Tulppaanit ovat nuokahtaneet hauskasti ja tuijottelevat maljakosta ympäriinsä.

Tänään oli myös mitä mainioin suksien ulkoilutuskeli, pieni pakkanen ja hieno auringonpaiste. 


Asuntomessujen lastenhuoneet Vol.3

Vielä pari postausta asuntomessujen lastenhuoneista. Kivoja yksityiskohtia oli paljon, joten samasta huoneesta voi olla useampi kuva.  Marimekon tekstiilejä, mustavalkoista sisustusta, valopalloja, Lego ukkeleita sisustuksessa ja Muuto Pikkumyy valaisin.Hauska teline kirjoille ja ihanan värisävyt kokonaisuudessaan. Pandakuosiset petivaatteet ja verhot.


Ihania värejä, ideoita ja jääkiekkomaali sängynpäätynä. Kahdessa alimmassa kuvassa paljon sellaista, mitä olen harkinnut tulevaan lastenhuoneeseen. Ikean Stuva säilytysjärestelmää säilytykseen, istuimeksi ja piirustupöydäksi, ihana kokonaisuus. Kettutapetti oli myös harkinnassa jossain vaiheessa, mutta jäi hintansa takia haaveeksi. Ferm living autolamppu on varastossa jo odottamassa uutta huonetta.

Joulun tunnelmaa