Siirry pääsisältöön

Takka

Meille on valmistumassa Tulikiven Vaala takka, osalaattapintaisena ja valkoisella hiertopinnoitteella. Alemmassa kuvassa näkyy meidän takan tilanne tällä hetkellä, pinnasta puuttuu vielä hiertopinnoite ja laattojen välistä saumaus. Luukut ovat samat mitkä havainnekuvassa, mutta alkuperäiseen malliin nähden takan nurkat on suoristettu.

Pataleipä ohje on jo odottelemassa aikaa milloin päästään lämmittämään takkaa kunnolla.

Kuva www.tulikivi.fi


Kommentit

 1. Meillä on samantyylinen Kermansaven.Yläosassa on tuo leivinuuniluukku.En kyllä sitä juurikaan käytä.Mutta muutoin takka lämpiää talvella harva se päivä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli myös vaihtoehtona ottaa erillinen uuni takan yhteyteen, mutta päädyimme valitsemaan pelkän takan. Takassa pystyy kuitenkin valmistamaan lihapadat samalla tavalla kuin entisen kotimme leivinuunissakin.

   Sattuisiko teillä olemaan takan yhteydessä korvausilmaputkea? Minua kiinnostaisi suuresti kuulla käyttökokemuksia, mikäli tällainen löytyy?

   Poista
 2. Takkamalleja etsiessä eksyin blogiisi :) kiitoksia mukavista lukuhetkistä blogisi parissa! Jään seuraamaan mielenkiinnolla sillä meillä myös talonrakennusprojekti meneillään :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Mukavaa, kun jätät viestin.

Suosittelen tekstejä

Lisää kuvia

Aurinkoinen päivä innosti kuvaamaan kotia lisää. Tulppaanit ovat nuokahtaneet hauskasti ja tuijottelevat maljakosta ympäriinsä.

Tänään oli myös mitä mainioin suksien ulkoilutuskeli, pieni pakkanen ja hieno auringonpaiste. 


Asuntomessujen lastenhuoneet Vol.3

Vielä pari postausta asuntomessujen lastenhuoneista. Kivoja yksityiskohtia oli paljon, joten samasta huoneesta voi olla useampi kuva.  Marimekon tekstiilejä, mustavalkoista sisustusta, valopalloja, Lego ukkeleita sisustuksessa ja Muuto Pikkumyy valaisin.Hauska teline kirjoille ja ihanan värisävyt kokonaisuudessaan. Pandakuosiset petivaatteet ja verhot.


Ihania värejä, ideoita ja jääkiekkomaali sängynpäätynä. Kahdessa alimmassa kuvassa paljon sellaista, mitä olen harkinnut tulevaan lastenhuoneeseen. Ikean Stuva säilytysjärestelmää säilytykseen, istuimeksi ja piirustupöydäksi, ihana kokonaisuus. Kettutapetti oli myös harkinnassa jossain vaiheessa, mutta jäi hintansa takia haaveeksi. Ferm living autolamppu on varastossa jo odottamassa uutta huonetta.

Joulun tunnelmaa