Siirry pääsisältöön

Täällä ollaan, kotona!


Pääsiäisen alla käynnistyi armoton raivaus, siivous, puunaus, pakkaus ja muttamis urakka, joka alkaa jotakuinkin olemaan loppumetreillä. Vielä on joitakin huonekaluja väliäikaisessa säilytyksessä, mutta suurinosa on kuitenkin kotiutettu ja laitettu ainakin ensimmäiselle paikalleen.

Raksahommat jatkuvat ulkopuolella vielä jonkin aikaa, mutta sisällä asustetaan jo täysillä. Väliaikaisia sisustusratkaisuja on useita ja huonekaluvalssia on tiedossa, mutta ei anneta sen häiritä. Ihana olla kotona!

Oikein mukavaa Vappua kaikille!


Kommentit

Lähetä kommentti

Mukavaa, kun jätät viestin.

Suosittelen tekstejä

Helmeilee

Vanhat tuikku kastehelmet ovat saaneet seurakseen kaksi uutta purkkia. Kaunista ja käytännöllistä säilytystä, purkeissa on tiiviste, mikä pitää syksyn kosteuden poissa. Vielä olisi hankintalistalla suuri sileä purkki, minne saisin itsetehdyt näkkileivät säilöön.Ripaus mustaa

Musta väri, mille olin lähes "allerginen" muutama vuosi sitten, on löytänyt jalansijan meidän kodissa. Mustaa sopivina ripauksina siellä täällä, tuo kummasti särmää sisustukseen.

Alla sisustuskuvia, missä häivähdys mustaa.


Iltahämy

Olohuoneen sisustus on asettunut uomiinsa, eikä huonekaluja ole siirrelty samaan tahtiin, kuin aiemmin. Iltasella on sytytettävä tunnelmavalot oleskelua varten ja yötkin ovat kunnolla pimeitä, syksy taitaa olla tulossa. Kohta pääsee lämmittämään takkaa ja oikeastaan aika mukavaa, vaikka talvi onkin edessä. 

Muutama suunnitelma on vielä olohuoneen varalle. Verhojen kaveriksi haluaisin valoverhot tuomaan pehmeyttä, vaikka nykyiset verhot ovat tuplaleveät, ne jäävät turhan vaisuiksi. Jonkinlainen ikkunavalaisin pitäisi myös löytää ja ikkunan alle voi jossain vaiheessa tulla itsetehty kukkalauta/penkki, mutta silläkään ei ole kiirettä.

Leppoisaa viikonloppua kaikille.