Siirry pääsisältöön

Täällä ollaan, kotona!


Pääsiäisen alla käynnistyi armoton raivaus, siivous, puunaus, pakkaus ja muttamis urakka, joka alkaa jotakuinkin olemaan loppumetreillä. Vielä on joitakin huonekaluja väliäikaisessa säilytyksessä, mutta suurinosa on kuitenkin kotiutettu ja laitettu ainakin ensimmäiselle paikalleen.

Raksahommat jatkuvat ulkopuolella vielä jonkin aikaa, mutta sisällä asustetaan jo täysillä. Väliaikaisia sisustusratkaisuja on useita ja huonekaluvalssia on tiedossa, mutta ei anneta sen häiritä. Ihana olla kotona!

Oikein mukavaa Vappua kaikille!


Kommentit

Lähetä kommentti

Mukavaa, kun jätät viestin.

Suosittelen tekstejä

Makuuhuoneen valoa

Päiväsaikaan huoneissa on riittävästi valoa, että kuvat saa luonnonvalossa, ihana että mennään kesää kohti.
Nukkekodin remontti

Lunbyn uudehko, mutta kärsinyt nukkekoti koki kokonaisvaltaisen remontin, kun päivitin kaikki seinäpinnat moderniksi ja helposti puhdistettavaksi. Tapetin jämäpalat pääsivät käyttöön ulkokatossa, sekä huoneiden takaseinässä. Kaikki muut seinät ja lattia on pinnoitettu itseliimautuvalla muovilla (D-C-Fix).

Yllättävän näppärästi tällaisen projektin sai tehtyä ja kaikki osatkin irtosivat nätisti, vaikka osa ikkunanpielistä taistelikin vastaan. Harmittaa, kun en muistanut ottaa kuvaa ennen remonttia, mutta talossa oli alkuperäiset paperiset pinnat ja värit hyvin hempeitä. Vaaleanpunainen ja vihreä ei olisi sopinut uusien asukkaiden tyyliin, joten jotain särmää sisustukseen oli saatava.

Seinillä olevista kuvista voi jo arvata, että kuka talossa tulee asustelemaan.. ei ihan normaali nukkekodin asukas. Mutta tämä ei olekaan nukkekoti, vaan autojen koti. Nyt pitäisi vain löytää kalusteet, mitkä sopivat jollakin tavalla autojen käyttöön. Haastetta kerrakseen.

Mukavaa sunnuntai-iltaa!


Ruokailutila

Ruokailutilassa ei mitään suuria muutoksia. Uusi asukki kököttä kirjahyllyn vieressä ja yrittää kostuttaa talvisen kuivaa sisäilmaa siedettävämmäksi.