Siirry pääsisältöön

Raksaviikko 11

Ihana auringonpaiste! Raksaviikko 11 takana ja talo alkaa näyttämään ulkoa valmiilta. Takaterassin pergolarakenne näyttää superhyvältä (kuten koko talo), kyllä tuolla kelpaa kesällä nautiskella auringonpaisteesta.

Talon vasemmalle puolelle pienelle seinänpätkälle, rakennustelineen kohdalle, olen suunnitellut seinäkasvihuoneen paikkaa. Olisi varmasti hyvä paikka kasvattaa kirsikkatomaatteja ja muuta lämpöä vaativaa. Viereen sitten pieni yrttien kasvatuslaatikko, josta saa helposti yrtit ja salatinlehdet keittiötarpeiksi.

Ensiviikolla on lattiavalun aika, yritin ottaa sisältä kuvan kaikista putkista mitä sinne on vedetty, mutta kamera ei tykännyt lämpimästä ja meni ihan huuruun. Uusi yritys myöhemmin


Kommentit

Suosittelen tekstejä

Lisää kuvia

Aurinkoinen päivä innosti kuvaamaan kotia lisää. Tulppaanit ovat nuokahtaneet hauskasti ja tuijottelevat maljakosta ympäriinsä.

Tänään oli myös mitä mainioin suksien ulkoilutuskeli, pieni pakkanen ja hieno auringonpaiste. 


Asuntomessujen lastenhuoneet Vol.3

Vielä pari postausta asuntomessujen lastenhuoneista. Kivoja yksityiskohtia oli paljon, joten samasta huoneesta voi olla useampi kuva.  Marimekon tekstiilejä, mustavalkoista sisustusta, valopalloja, Lego ukkeleita sisustuksessa ja Muuto Pikkumyy valaisin.Hauska teline kirjoille ja ihanan värisävyt kokonaisuudessaan. Pandakuosiset petivaatteet ja verhot.


Ihania värejä, ideoita ja jääkiekkomaali sängynpäätynä. Kahdessa alimmassa kuvassa paljon sellaista, mitä olen harkinnut tulevaan lastenhuoneeseen. Ikean Stuva säilytysjärestelmää säilytykseen, istuimeksi ja piirustupöydäksi, ihana kokonaisuus. Kettutapetti oli myös harkinnassa jossain vaiheessa, mutta jäi hintansa takia haaveeksi. Ferm living autolamppu on varastossa jo odottamassa uutta huonetta.

Joulun tunnelmaa