Siirry pääsisältöön

Raksaviikko 11

Ihana auringonpaiste! Raksaviikko 11 takana ja talo alkaa näyttämään ulkoa valmiilta. Takaterassin pergolarakenne näyttää superhyvältä (kuten koko talo), kyllä tuolla kelpaa kesällä nautiskella auringonpaisteesta.

Talon vasemmalle puolelle pienelle seinänpätkälle, rakennustelineen kohdalle, olen suunnitellut seinäkasvihuoneen paikkaa. Olisi varmasti hyvä paikka kasvattaa kirsikkatomaatteja ja muuta lämpöä vaativaa. Viereen sitten pieni yrttien kasvatuslaatikko, josta saa helposti yrtit ja salatinlehdet keittiötarpeiksi.

Ensiviikolla on lattiavalun aika, yritin ottaa sisältä kuvan kaikista putkista mitä sinne on vedetty, mutta kamera ei tykännyt lämpimästä ja meni ihan huuruun. Uusi yritys myöhemmin


Kommentit

Suosittelen tekstejä

Helmeilee

Vanhat tuikku kastehelmet ovat saaneet seurakseen kaksi uutta purkkia. Kaunista ja käytännöllistä säilytystä, purkeissa on tiiviste, mikä pitää syksyn kosteuden poissa. Vielä olisi hankintalistalla suuri sileä purkki, minne saisin itsetehdyt näkkileivät säilöön.Ripaus mustaa

Musta väri, mille olin lähes "allerginen" muutama vuosi sitten, on löytänyt jalansijan meidän kodissa. Mustaa sopivina ripauksina siellä täällä, tuo kummasti särmää sisustukseen.

Alla sisustuskuvia, missä häivähdys mustaa.


Iltahämy

Olohuoneen sisustus on asettunut uomiinsa, eikä huonekaluja ole siirrelty samaan tahtiin, kuin aiemmin. Iltasella on sytytettävä tunnelmavalot oleskelua varten ja yötkin ovat kunnolla pimeitä, syksy taitaa olla tulossa. Kohta pääsee lämmittämään takkaa ja oikeastaan aika mukavaa, vaikka talvi onkin edessä. 

Muutama suunnitelma on vielä olohuoneen varalle. Verhojen kaveriksi haluaisin valoverhot tuomaan pehmeyttä, vaikka nykyiset verhot ovat tuplaleveät, ne jäävät turhan vaisuiksi. Jonkinlainen ikkunavalaisin pitäisi myös löytää ja ikkunan alle voi jossain vaiheessa tulla itsetehty kukkalauta/penkki, mutta silläkään ei ole kiirettä.

Leppoisaa viikonloppua kaikille.