Siirry pääsisältöön

Raksaviikko 11

Ihana auringonpaiste! Raksaviikko 11 takana ja talo alkaa näyttämään ulkoa valmiilta. Takaterassin pergolarakenne näyttää superhyvältä (kuten koko talo), kyllä tuolla kelpaa kesällä nautiskella auringonpaisteesta.

Talon vasemmalle puolelle pienelle seinänpätkälle, rakennustelineen kohdalle, olen suunnitellut seinäkasvihuoneen paikkaa. Olisi varmasti hyvä paikka kasvattaa kirsikkatomaatteja ja muuta lämpöä vaativaa. Viereen sitten pieni yrttien kasvatuslaatikko, josta saa helposti yrtit ja salatinlehdet keittiötarpeiksi.

Ensiviikolla on lattiavalun aika, yritin ottaa sisältä kuvan kaikista putkista mitä sinne on vedetty, mutta kamera ei tykännyt lämpimästä ja meni ihan huuruun. Uusi yritys myöhemmin


Kommentit

Suosittelen tekstejä

Keittiön uudet tuolit

Keittiön tuolit päivitettiin vihdoin kevyempiin, helposti liikuteltaviin ja mukavan mallisiin tuoleihin. Haaveilin pidemmän aikaa pinnatuoleista ja kaikista muista tuoli-ihanuuksista mitkä ovat nyt pinnalla, mutta päädyinkin ihan päinvaistaiseen. Nämä mahtavat, puiset, hiukan kuluneet tuolit olivat myynnissä netissä ja hurjaan viiden euron kappale hintaan. Tuoleja oli yhteensä 8kpl, joten tarpeen vaatiessa pöydän ääreen saa enemmän paikkoja.

Tuolit olivat valmiiksi hiukan kuluneet ja mustan alta pilkottava puu näkyi todella selvästi. Päädyin hiomaan kaikki tuolien nurkat läpi, jolloin tuolien ilme muuttui hiukan rustiikkiseksi. Tuolit sopivat tupakeittiöön hienosti ja tuovat samalla tasapainoa olohuoneen mustalle kirjahyllylle. Kirjahylly oli tähän saakka tilan ainoa musta huonekalu, joten se vaati jotakin seurakseen. Taidan kuitenkin nyt todeta, että musta väri riittää, ei enenpää.Eucalyptus kranssi

Erikoinen heräteostos kukkakaupasta, pari eucalyptuksen oksaa, jotka vääntyivät kauniisti kranssille. Katkoin oksat ja valmistin paksusta metallilangasta pohjan. Kieputin oksat metallisen pohjan päälle ohuella metallilangalla ja lopputuloksena on raikkaan tuoksuinen vehreä kranssi.

En muistanut ottaa kranssista kuvaa heti tuoreeltaan, mutta ensimmäisessä kuvassa jo hiukan kuivahtanut versio, joka mielestäni näyttää vieläkin hyvältä.
Sneak peek vaatehuoneeseen

Pikainen kurkistus vaatehuoneen reunalle, kuvakulma oli hiukan hankala, mutta halusin välttämättä otta kuvan pesuhuoneesta käsin. Tästä saa hyvän mielikuvan vaatehuoneen sijoittumisesta, kun kuvaaja seisoo pesuhuoneessa.

Lupaan, että lisää juttua ja kuvia vaatehuoneesta on tulossa pian.